Forum Członków Sojuszu podziemia
Gość
Witam.
Jestem członkiem oraz dyplomatą miasta Nemedia które znajduje się na północny zachód od rodziny miast Light Dictrict. Oto dokładne umiejscowienie miasta :
Posiadamy własny fort (widoczny na mapie). Chciałbym zapytać się czy jest możliwość dołączenia do Sojuszu Podziemia. Nie ukrywam że jest nam potrzebna pomoc w obronie fortu który jest dość często atakowany. Na razie wszystkie bitwy zwycięskie dla obrońców.
Co możemy wnieść do sojuszu ? Dobrze rozwijające się miasto (w ciągu 2 tygodni dołączyło do nas ok. 20 graczy) z własnym fortem.
Czego oczekujemy od sojuszu ? Jednego pomocy w obronie fortu.
Pozdrawiam
olasold
PS. Ja jakiekolwiek błędy ortografczne, interpunkcyjne lub językowe szczerze przepraszam.
Gość
moje miasto chciało by dołączyć do waszego sojuszu jest małe ma 22 000 punktów rozbudowy . moje miasto nacywa się call of juarez miasto jest położone na południowym wschodzie w waszym sektoże mamy 6 mieszkańców ale na wojny o fort zawsze chodzimy przynajmiej we 3 nie mamy fortu co morzemy wnieść pomoc w wojnach miastowychi fortowych oczekujemy tylko ochrony naszego miasta przepraszam za błedy na odpowieć piszcie mi na pw muj nic to marcl2005